Затверджено план державних статистичних спостережень на 2025 рік

Кабмін розпорядженням від 15 жовтня 2024 р. № 1003-р затвердив план державних статистичних спостережень на 2025 рік.

Затверджено план державних статистичних спостережень на 2025 рік

Пошук по Класифікатору професій

Розпорядженням від 15 жовтня 2024 р. № 1003-р Кабмін затвердив план державних статистичних спостережень на 2025 рік та постановив:

  1. Затвердити план державних статистичних спостережень на 2025 рік.
  2. Узяти до відома, що поширення статистичної інформації, не передбаченої планом державних статистичних спостережень, органи державної статистики здійснюють відповідно до ст. 39 Закону України «Про офіційну статистику».

Затверджений план державних статистичних спостережень на 2025 рік містить:

  • описи 90 державних статистичних спостережень, 7 з яких є експериментальними,
  • а також назви та терміни оприлюднення статистичних продуктів (інформації), розподілених за розділами/тематикою статистики,

підготовку яких у 2025 році здійснюватимуть виробники офіційної статистики – Держстат і його територіальні органи, Міністерство фінансів і Національний банк.

Джерело: Telegram-канал Тараса Мельничука

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

З 11 жовтня 2024 року набула чинності оновлена форма електронної декларації. Оновлене й повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
68416

Електронна декларація – хто подає

❗️Подання електронної декларації – обов’язок посадовців бюджетних установ. Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану, яка її форма з 11 жовтня 2024 року та які штрафи передбачено – у нашій консультації.
91199

Податкова накладна 2024: порядок заповнення

Як заповнити нову форму ПН – приклад заповнення податкової накладної та інша корисна інформація щодо цього штрафонебезпечного документа – у даному огляді.
128468

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
37237

Звіт з праці 1-ПВ: бланки та інструкція

Звіт з праці (форма 1-ПВ) : ➤ хто подає ➤ строки подання звіту ➤ звіт за місяць ➤ звіт з праці за квартал ➤ як заповнити звіт ➤ скачати бланки.
85701

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді