НАДС повідомляє: розпочинається збір даних для Звіту КСДС за ІІІ квартал 2021 року

З1 жовтня 2021 року розпочався збір даних для Звіту КСДС за ІІІ квартал 2021 року, відповідно до наказу НАДС «Про затвердження форми звітності «Звіт про кількісний та якісний склад державних службовців» та Інструкції щодо її заповнення» (№ 45-21), який зареєстрований у Міністерстві юстиції України 1 квітня 2021 року за № 419/36041.

 НАДС повідомляє: розпочинається збір даних для Звіту КСДС за ІІІ квартал 2021 року

Звіт КСДС складається щокварталу та подається до НАДС в електронному вигляді із використанням встановленого ідентифікатора (логін та пароль) через вебпортал НАДС за адресою: https://ksds.nads.gov.ua.

ВАЖЛИВО! Територіальні органи державного органу не пізніше ніж 07 числа місяця, наступного за звітним періодом подають звіт КСДС до державного органу вищого рівня.

Державний орган вищого рівня, що має територіальні органи, перевіряє Звіти КСДС на предмет актуальності, достовірності та повноти, узагальнює їх та не пізніше ніж 15 числа місяця, наступного за звітним періодом подає до НАДС виключно через вебпортал: https://ksds.nads.gov.ua.

Районні, районні у містах Києві та Севастополі державні адміністрації, апарати та структурні підрозділи ОДА подають звіт КСДС до обласної державної адміністрації не пізніше ніж 07 числа місяця, наступного за звітним періодом.

Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні державні адміністрації, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації перевіряють Звіти КСДС на предмет актуальності, достовірності та повноти, узагальнюють їх та не пізніше ніж 15 числа місяця, наступного за звітним періодом подають до НАДС виключно через вебпортал: https://ksds.nads.gov.ua.

НАДС звертає увагу: вакантною посадою на державній службі вважається наявна у штатному розписі органу посада на котру не укладений трудовий договір.

Джерело: НАДС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66127

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
7100

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
17406

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді