Як сформувати прогноз бюджету?

Важливий крок під час складання прогнозу місцевого бюджету — його правильне оформлення. Засвоїте цей урок — і витрачатимете на це менше робочого часу.

Коли керівник місцевого фіноргану ухвалив рішення про включення пропозицій ГР до прогнозу, місцевий фінораган формує остаточний прогноз місцевого бюджету як документ на середньостроковий період.

Формування прогнозу бюджету

Виконує він це через завантаження інформаційних даних до комп’ютерної програми «Інформаційно-аналітична система управління плануванням та виконанням місцевих бюджетів «LOGICA». У ній і формується кінцевий документ.

Фінорган складає прогноз місцевого бюджету згідно з Типовою формою прогнозу місцевого бюджету та Порядком оформлення текстової частини прогнозу місцевого бюджету та додатків до нього, затвердженими наказом Мінфіна від 02.06.2021 № 314.

Криптографічний захист інформації виконує шифрування відкритим ключем відповідальної особи або керівника. Цілісність даних забезпечує накладення кваліфікованого електронного підпису або печатки місцевого фіноргану.

Формування прогнозу бюджетуПрогноз місцевого бюджету на середньостроковий бюджетний період має в ІАС «LOGICA» ідентифікатор форми BLP0020001

Перелік довідників та їхніх ідентифікаторів використовують усі учасники бюджетного процесу на місцевому рівні, які мають доступ до ІАС «LOGICA». Наводимо цей перелік у Таблиці.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Типова програмна класифікація видатків та кредитування місцевих бюджетів

Програмна класифікація видатків та кредитування місцевого бюджету, відповідно до вимог частини другої статті 10 Бюджетного кодексу України, формується місцевим фінансовим органом за пропозиціями, поданими головними розпорядниками бюджетних коштів під час складання проекту рішення про місцевий бюджет у бюджетних запитах.
12028

Облік лікарських засобів та медичних виробів: приклади від експерта

Як МОЗ рекомендує ЗОЗ вести бухгалтерський облік медикаментів та медичних виробів – у публікації розглянемо загальні положення, що стосуються як медзакладів, що є бюджетними установами, так і реорганізованих медзакладів-КНП.
30019

Кошти на передплату періодики: чотири неочевидних джерела

Тримайте поради експертки, які допоможуть знайти кошти на передплату професійних видань для бухгалтерів. Брак фінансування, який через війну суттєво зачепив бюджетні установи й організації, водночас показав їхні можливості – вихід є завжди.
1732

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді