Як зареєструвати в Казначействі договір про постачання природного газу на 2021—2022 роки

Як зареєструвати в Казначействі договір про постачання природного газу на 2021—2022 роки

Наразі більшість замовників купуватимуть природний газ за бюджетні кошти у ГК «Нафтогаз Трейдинг» за довгостроковими договорами. Як у цьому разі дотримати норм бюджетного законодавства під час закупівель та реєстрації зобов’язань? Розгляньмо, як зареєструвати договори про постачання газу в Казначействі.

ЧИТАТИ підказки експерта ☑️

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2922

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7213

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді