Гуманітарна vs благодійна допомога: як оформити, облікувати, звітувати

У період воєнного стану бюджетні установи постійно отримують як благодійну, так і гуманітарну допомогу. Оформити і використати такі види допомоги — та ще дилема, адже нормативка прописує для цього різні механізми. Як бюджетним установам зробити все правильно і не припуститися нецільового використання допомоги, які дані занести до бухгалтерських регістрів та форм звітності — у вебінарі.

ПРОГЛЯНУТИ ЗАПИС ВЕБІНАРУ ⏩

ПРОГРАМА

1. Як документувати отриману гуманітарну та благодійну допомогу

2. На яку мету можна використати отриману допомогу

3. Які господарські операції відобразити в бухобліку

4. Як відобразити у звітності


Крокуємо до перемоги разом! Ми розуміємо, як важлива зараз підтримка, як і на передовій, так і для економіки України. Щоб Ви працювали спокійно, надаємо Вам знижку на передплату фахових видань «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА» на рік або півроку.

Ви матимете готові рішення робочих питань актуальні і під час воєнного стану, і після перемоги.

Обговоріть передплату з вашим менеджером: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні) або напишіть у чат. Працюйте спокійно.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Дефектний акт – зразок

Коли складається дефектний акт та хто може обстежити об’єкт щодо наявності дефектів. Експерт пояснює в деталях та надає дефектний акт – зразок 2024.
97432

План рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ 2024

План рахунків – це основний інструмент системи бухгалтерського обліку, який практично забезпечує її реалізацію та дає змогу формувати достовірну та прозору звітність. Тож розглянемо план рахунків бухгалтерського обліку, а також останні зміни, які відбулися у ньому.
163937

Акт приймання-передачі – бланк | зразок

✔️ Акт приймання-передачі основних засобів, майна, робіт, послуг має не одну форму. ✔️ Коли та яку застосовувати 2024 року, а також їх бланки та зразки – у статті.
328253

Як скласти акт приймання-передачі товару

Акт приймання-передачі товару – це документ, який складається у довільній формі та посвідчує факт передачі товару від постачальника до покупця, у т.ому числі й постачання товару. Підкажемо, коли усе таки потрібно складати саме його і як це зробити правильно.
55332

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді