Новації у харчуванні у закладах освіти, оздоровлення і відпочинку

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Уряд дещо оновив Порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

новації у харчуванні у закладах освіти

Пошук по Класифікатору професій

У ньому постановою КМУ від 01.06.2023 № 549 визначив поняття:

  • базова кухня;
  • опорна кухня;
  • фабрика-кухня.

Також визначив технологічні моделі організації харчування для базової кухні, опорної кухні та фабрики-кухні.

Заклади освіти та дитячі заклади оздоровлення та відпочинку як замовники послуг з харчування мають врахувати Постанову № 549 під час розробки тендерної документації.

передплата журнал для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Посадова інструкція головного бухгалтера

Ознайомити працівника, якого до установи прийняли на посаду головбуха, з його функціональними обов'язками, правами і відповідальністю допоможе посадова інструкція головного бухгалтера. Покажемо у зразку, як правильно її скласти.
34146

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді