Алгоритм відкритих торгів: як дотримати вимог закону

Автор
експерт, консультантка з публічних закупівель, канд. екон. наук
Вміння проводити процедуру відкритих торгів — одне з головних для закупівельника, який діє в межах Закону № 922. Пояснимо докладний алгоритм проведення відкритих торгів та дамо практичні поради

РЕЄСТРУЙТЕСЯ на КУРС Національна сертифікація з публічних закупівель — 2021

Відкриті торги — основна процедура закупівель, яку мають застосовувати замовники. Тож коли не знаєте, яку процедуру треба вибрати, проводьте відкриті торги.

Навіть у забороні ділити предмет закупівель мова передусім про уникнення проведення процедури відкритих торгів/спрощених закупівель. І лише потім законодавець згадує про уникнення застосування інших положень Закону № 922.

Отже, вміння проводити процедуру відкритих торгів — одне з головних для закупівельника, який діє в межах Закону № 922. Переконали? Тож перейдімо до передбачених законодавцем вимог та їх втілення на практиці.

Алгоритм відкритих торгів: як дотримати вимог закону Відкриті торги повинен вміти проводити кожен закупівельник. ПОКРОКОВИЙ АЛГОРИТМ >>>

Алгоритм відкритих торгів: як дотримати вимог закону Дотримуємось строків та порядку. РЕЗУЛЬТАТ >>>

Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Держзакупівлі"

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді