Зміни у проведенні відкритих торгів

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
У суботу, 31.08.2024, набрали чинності зміни до Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування (далі – Особливості).

зміни у проведенні відкритих торгів

Калькулятор штрафів

Зміни стосуються закупівлі послуг з розмінування земельних ділянок сільськогосподарського призначення, що проводяться бюджетною установою «Центр гуманітарного розмінування» відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення компенсації витрат за гуманітарне розмінування земель сільськогосподарського призначення, затвердженого постановою КМУ від 12.03.2024 № 284.

У разі проведення відкритих торгів не застосовуватимуть положення пунктів 36, 37 Особливостей.

При цьому, замовник відмінятиме відкриті торги у разі подання учасниками менше двох тендерних пропозицій.

Постанова КМУ від 30.08.2024 № 990, якою внесені зміни до Особливостей, набрала чинності 31.08.2024.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39737

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2462

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді