Кабмін затвердив схему посадових окладів для держслужбовців на 2022 рік

2 лютого на своєму засіданні Кабінету Міністрів України затвердив постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України».

 Кабмін затвердив схему посадових окладів для держслужбовців на 2022 рік

Калькулятор стажу державної служби, служби в ОМС та приведеної дати


Цим актом пропонується:

  • встановити коригуючі коефіцієнти до посадових окладів державним службовцям деяких державних органів;
  • унормувати питання щодо виплати у 2022 р. надбавки за особливо важливу роботу державним службовцям, які займають посади фахівців з питань реформ;
  • привести у відповідність до законодавства умови оплати праці державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя.

Відповідно до статті 51 Закону України «Про державну службу» Кабінет Міністрів визначає схему посадових окладів на посадах державної служби та умови оплати праці державних службовців, з якими укладаються контракти про проходження державної служби за поданням Національного агентства України з питань державної служби.

"Відповідно до Стратегії реформування державного управління до 2025 року триває робота над реформою системи оплати праці. З початку року в державних органах розпочалась класифікація посад, на основі якої і планується запровадити оновлену систему оплати праці", - зазначив Міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов.

Джерело: Єдиний веб-портал органів виконавчої влади України

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Органи місцевого самоврядування в Україні

Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
103347

Акт списання основних засобів – бланк та зразок

Якщо основний засіб вибуває з установи через його ліквідацію або часткову ліквідацію, таке вибуття оформляють актом. Акт списання буває чотирьох видів. Наразі поговоримо про акт списання основних засобів.
112040

Доповідна записка – бланк та зразок

✔️Доповідна записка – це документ, який інформує керівника вищого рівня щодо ситуації, яка склалася, певні події, результати роботи. Як скласти доповідну записку? Які є вимоги щодо її змісту? Наведемо зразки для різних робочих ситуацій.
93427

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді