Яку зарплату пообіцяли головам ОДА у 2022 році - рахуємо разом

Яку зарплату пообіцяли головам ОДА у 2022 році - рахуємо разом

02 грудня 2021 року Держстат оприлюднив статистичні дані про середньомісячну зарплату за ІІІ квартал 2021 року. Її розмір — 14 194 грн. Тому з 1 січня 2022 року перерахуйте розміри окладів головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Кому заплатять 63 873 грн ►►►

АЛЕ: у 2022 році для всіх категорій працівників установ, закладів та організацій бюджетної сфери, державних органів розмір заробітної плати/грошового забезпечення може змінюватися тільки в межах бюджетних призначень на оплату праці, передбачених у Державному бюджеті (ст. 22 Закону про Держбюджет).

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Як здійснити розрахунок заробітної плати старости: приклади

Староста – важлива посада в сучасних органах місцевого самоврядування. Дізнаємося, як розрахувати зарплату старости. Який староста має посадовий оклад, доплати й надбавки, оздоровчі, матеріальну допомогу. Закріпимо все на прикладі, що містить і бухгалтерські проведення.
17211

Надбавка за вислугу років – наказ

Надбавка за вислугу років надається зокрема бухгалтерам, державним службовцям, медичним, педагогічним та іншим працівникам бюджетної сфери. Як нараховується надбавка за вислугу років – у даній консультації.
263048

Оклади робітників, зайнятих обслуговуванням владних та виконавчих органів у 2024 році

Робітники в органах державної влади не є посадовими особами, мають менші оклади, але без них діяльність самого владного органу стане просто технічно неможливо. Як визначаються посадові оклади вантажників, водіїв, двірників, ремонтників, будівельників та інших обслуговуючих робітників – у цьому огляді.
29062

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді