Статті за темою Зарплата ОМС

Надбавка за вислугу років – наказ
Надбавка за вислугу років надається зокрема бухгалтерам, державним службовцям, медичним, педагогічним та іншим працівникам бюджетної сфери. Як нараховується надбавка за вислугу років – у даній консультації.
258908
Оклади робітників, зайнятих обслуговуванням владних та виконавчих органів у 2024 році
Робітники в органах державної влади не є посадовими особами, мають менші оклади, але без них діяльність самого владного органу стане просто технічно неможливо. Як визначаються посадові оклади вантажників, водіїв, двірників, ремонтників, будівельників та інших обслуговуючих робітників – у цьому огляді.
27911
Заробітна плата: перевірка розрахунків та типові помилки
Обовʼязковий контроль нарахування зарплати убереже бухгалтера від штрафів. Розкажемо, як заробітна плата у бюджетній установі та ОМС перевіряється аудиторами та які професійні «секрети» застосовують аудитори («ревізори»).
12467
Зразок наказу про преміювання працівників
За успішне виконання роботи працівник може отримати від установи заохочення у вигляді премії. Підставою для її нарахування є наказ керівника. Для вас — зразок наказу про преміювання працівників.
222670
Грошове забезпечення військовослужбовців та компенсація сім’ям загиблих на час воєнного стану
Уряд 09 серпня 2023 року прийняв нову постанову щодо розмірів грошового забезпечення військовослужбовців та додаткової винагороди. До цього розміри виплат змінювалися 1 лютого 2023 року.
670810
Як вести облік витрат із зарплати ОМС
Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їх нарахування, виплата авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
6230