Що сказати керівнику, який відмовляє бухгалтеру оформити підписку на бухгалтерські видання

Що сказати керівнику, який відмовляє бухгалтеру оформити підписку на бухгалтерські видання

Керівник установи відмовляє в передплаті професійного видання — його можна зрозуміти. Коштів для господарської діяльності в бюджетників не завжди вистачає. От він і намагається забезпечити установу всім необхідним — придбати бензин, продукти харчування, оплатити комунальні послуги тощо. Отже, економить на всьому. Тож коли бухгалтер просить керівника про передплату отримує пораду шукати інформацію для роботи в інтернеті.

Деякі бухгалтери погоджуються, що не на часі такі витрати. А деякі — наполегливо відстоюють свої інтереси і їм таки вдається оформити передплату.

Тримайте аргументи, які його переконають і вбережуть від судової тяганини та кримінальної відповідальності.

АРГУМЕНТИ ►►►

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Методика розподілу орендної плати в ОМС

Здавання майна в оренду – типова господарська операція, але у бюджетників вона має спеціальне законодавче регулювання. З’ясуємо, куди має надходити орендна плата – до самих ОМС чи до доходної частини місцевого бюджету, а також, як на практиці виглядає методика розподілу орендної плати.
4277

Облік та документальне оформлення передачі комунального майна ОМС

Комунальне майно має особливий правовий статус, знаходиться під управлінням ОМС та може передаватися рішенням місцевої ради на баланс інших комунальних закладів та комунальних підприємств. Як обліковувати таке майно, оформити документально його передачу – у цьому огляді.
24265

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді