МОН затвердило меню на зимовий період для дошкільних закладів

Міністерство охорони здоров’я затвердило Примірне чотиритижневе сезонне меню, рекомендоване для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на зимовий період.

МОН затвердило меню на зимовий період для дошкільних закладів


Меню затверджено наказом МОЗ №215 від 3 лютого 2022 року відповідно до Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 24 березня 2021 року №305.

Рекомендоване меню можна використовувати як у повному обсязі, так і частково, доопрацювавши його з урахуванням особливостей закладів освіти відповідної території. Водночас у разі внесення змін до рекомендованого меню його необхідно погодити у відповідному територіальному підрозділі Держпродспоживслужби.

Посилання: рекомендоване примірне чотиритижневе сезонне меню рекомендоване для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на зимовий період - https://moz.gov.ua/uploads/7/35815-dodatok_do_nakazu_zima.docx

Джерело: МОН

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55373

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді