Звіт про зайнятість та працевлаштування інвалідів: коли подати

Всі роботодавці мають зареєструватися у відділенні Фонду соціального захисту інвалідів (далі — ФСЗІ) до 1 лютого року, що настає за роком їх створення. Це передбачає Порядок реєстрації підприємств, установ, організацій та фізичних осіб, що використовують найману працю, затверджений постановою КМУ від 31.01.2007 № 70.

Реєстр роботодавців ФСЗІ веде на електронних носіях інформації. До цього реєстру ФСЗІ включає дані звітів роботодавців про зайнятість і працевлаштування інвалідів за формою № 10-ПІ (річна).

Роботодавці, зареєстровані у відповідних відділеннях ФСЗІ за своїм місцезнаходженням, щороку до 1 березня мають подати форму № 10-ПІ відповідно до наказу Мінсоцполітики «Про затвердження форми звітності № 10-ПІ (річна) «Звіт про зайнятість і працевлаштування інвалідів» та Інструкції щодо заповнення форми звітності № 10-ПІ (річна) «Звіт про зайнятість і працевлаштування інвалідів» від 10.02.2007 № 42.

Звіт роботодавці надають в паперовому вигляді безпосередньо до територіальних відділень ФСЗІ або надсилають рекомендованим листом.

За інформацією Фонду соціального захисту інвалідів

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Як розрахувати середньооблікову кількість штатних працівників

Коли справа доходить до подання звітності, у бухгалтера постають питання. Адже є сумісники, декретниці, нові працівники й ті, що звільнилися. Давайте розглянемо, як розраховується середньооблікова кількість штатних працівників.
54854

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3270

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді