Залишки продуктів харчування в закладах освіти: що робити в період воєнного стану

Що потрібно врахувати та як діяти, якщо заклад освіти має продукти харчування, які стали непридатними в період воєнного стану

Залишки продуктів харчування в закладах освіти: що робити в період воєнного стану

У період воєнного стану багато закладів освіти призупинили освітній процес, отже, учнів не харчували. Тому ці заклади наразі мають залишки продуктів, зокрема з нетривалим терміном зберігання. Як розпорядитися такими продуктами харчування — пояснимо далі.

Залишки продуктів харчування в закладах освіти: що робити в період воєнного стану

Докладніше ►►►

Любі читачі, команда Експертус Головбух продовжує працювати
і надавати вам професійну підтримку.

У разі, якщо ви передплатник
наших друкованних видань - усі електронні матеріали зараз доступні без обмежень.

У разі, якщо якщо ви читач порталу
та
вам потрібна консультація експертачи детальніша інформаційна підтримка,
ви можете передплатити
наші електронні продукти
«Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА» зі знижкою 50%.

передплата журнал для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік основних засобів 2024: від придбання до списання

У статті поговоримо про облік основних засобів в бюджетних установах. З'ясуємо, як відображати їх придбання, амортизацію, реконструкцію, модернізацію, поліпшення, ремонт, переоцінку вартості, дооцінку й відновлення корисності, уцінку й втрата від зменшення корисності, вибуття та списання в бухобліку
304878

Актуальні бланки для інвентаризації

Інвентаризація в бюджетних установах – це можливість забезпечити достовірність даних бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Щоб її провести без помилок, варто належно оформити документи. У цій добірці ми зібрали всі необхідні бланки інвентаризації та підказки по їх заповненню.
171951

Акт звірки розрахунків: готовий зразок

Звіряти стан розрахунків з дебіторами – обов’язок установи. Та як зафіксувати результати звірки правильно? Пропонуємо готовий Акт звірки розрахунків – зразок.
33693

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді