Долучайтеся до практикуму із закупівель в умовах війни

Запрошуємо 16 травня 2022 на онлайн-семінар для уповноважених осіб з публічних закупівель. Реєструйтеся та бронюйте участь за телефоном: ⭐️ 0 800 21 12 20 ⭐️. Акційні місця закінчуються! Працюємо, навчаємося та підтримуємо економіку країни разом!

ВІДКРИТИ РАХУНОК НА ОПЛАТУсплатіть рахунок та отримайте нові знання

Весняний онлайн-практикум для закупівельників із закупівель в умовах війни

✔️ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРАКТИКУМІ ✔️

Лектор: ЗАЄЦЬ Наталія
Досвід роботи: ГоловКРУ (нині Держаудитслужба); Мінекономрозвитку (підрозділ моніторингу Департаменту держзакупівель); КМДА (як орган оскарження); КП «Житлоінвестбуд-УКБ» та ДП НАК «Нафтогаз України» (як замовник)

ПРОГРАМА:


1. Опановуємо зміни в правовому полі

2. Готуємо закупівлю

3. Організуємо закупівлі за Постановою № 169

4. Укладаємо договір та виконуємо зобов’язання

5. Оприлюднюємо інформацію про закупівлю

6. Придбаваємо за Законом про публічні закупівлі

CЛУХАЧІ ОТРИМАЮТЬ:


  • консультація від лектора;
  • відеозапис навчання;
  • презентацію у електронному вигляді;
  • СЕРТИФІКАТ в електронному вигляді, що підтверджує участь у заході;
  • онлайн-трансляція

Закупівлі в умовах війни

опитування бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Податки в ОМС: бухоблік та проведення

Сплата податків не минає нікого. І бюджетники не виключення. Навіть ті, які мають відношення до влади, зокрема й місцевої. Які податки і збори є витратами ОМС, як їх обліковувати, бухгалтерські проведення. Про це та інше – у консультації.
9640

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
33818

Баланс форма 1-дс – як заповнити

Баланс 1 – це традиційний фінансовий звіт. Якими є загальні вимоги до складання звіту Баланс форма 1-дс , яку саме інформацію у 2024 році мають розкривати щодо своїх активів і пасивів бюджетні установи – підкаже експерт.
74768

Розробляємо первинні документи для обліку запасів

Нові типові форми первинних документів для обліку господарських операцій із запасами діють з початку 2023 року. Тож установи мають їх використовувати, а за галузевої потреби розробити та затвердити додаткові самостійно. Як визначити реквізити та форму, читайте у статті.
5735

Програмна класифікація видатків: обираємо назву бюджетної програми

У бюджетному процесі застосовують програмно-цільовий метод. Суть його полягає в управлінні коштами місцевого бюджету для досягнення конкретних результатів, цілей, вирішення проблем місцевої громади. При цьому оцінюють ефективність використання коштів місцевого бюджету на кожній стадії бюджетного процесу. Основним елементом цього методу є бюджетна програма.
1273

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді