Юридичні особи зможуть зареєструвати пошкоджене майно в Дії

Юридичні особи зможуть зареєструвати пошкоджене майно в Дії

⚡️ ЯК ЗМІНИЛИСЯ ТРУДОВІ ВІДНОСИНИ З 24 БЕРЕЗНЯ ⚡️

У «Дії» вже подано понад 100 тисяч заяв на відшкодування зруйнованого майна. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду 29 квітня.

«Уже найближчим часом юридичні особи також зможуть подавати заявки в «Дії», аби уряд почав формувати детальний реєстр пошкодженого та знищеного майна», — підкреслив Денис Шмигаль.

Також Кабмін затвердив документ, що визначатиме, яким родинам із числа переселенців буде надаватися житло в першу чергу. Зокрема, багатодітнім родинам, вагітним, сім’ям із дітьми, людям, які втратили працездатність, пенсіонерам. За словами Прем’єр-міністра, держава буде викуповувати житло для тимчасового проживання таких родин і ремонтувати об’єкти житлового фонду, аби там розселяти людей.

За інформацією КМУ


Боротьба триває, і наш обов'язок щодня на максимум працювати в тилу. Підтримувати Україну за будь-яких обставин, бо тільки разом — ми сила. Для вас є підтримка від редакції — до 3-х місяців безплатного доступу до електронних журналів «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА».

Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з особистим менеджером, телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Залишаймося разом. Будьмо на зв’язку щодня.

На FB сторінках та телеграм-каналах даємо акційні пости/повідомлення раз на тиждень протягом травня.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3470

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13833

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14868

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2937

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді