ПриватБанк запустив власний сайт електронних підписів

ПриватБанк запустив власний сайт електронних підписів

✔ ЯК ПЕРЕДАТИ ДЕРЖМАЙНО НА ПОТРЕБИ ЗСУ

ПриватБанк запустив новий вебсайт акредитованого центру сертифікації ключів, який дозволяє клієнтам отримати, перевірити чи відкликати кваліфікований електронний підпис (КЕП), підписувати документи з КЕП та отримати інші послуги АЦСК онлайн.

Сайт електронних підписів доступний для всіх клієнтів — як підприємців і юридичних осіб, так і громадян України, які можуть у декілька кліків отримати електронний підпис SmartID для оформлення державних електронних послуг.

Підпис SmartID є безкоштовним для клієнтів ПриватБанку та доступний із будь-якого смартфона, на якому встановлено мобільний додаток Приват24. КЕП ПриватБанку гарантує безпечність операцій, адже зберігається в захищеному хмарному сховищі та повністю відповідає вимогам Закону України «Про електронні довірчі послуги» від 05.10.2017 № 2155-VIII.

За інформацією ПриватБанку


Для багатьох 24 лютого досі завмерло на календарі, та час невпинний і за вікном вже червень. Знайте, що редакції та експерти поруч, і ми будемо робити все від нас залежне, щоб підтримати вас особисто та економіку України в цілому. Тому надаємо вам знижку в 40% для передплати фахового видання «Головбух: БЮДЖЕТ» та «Головбух: ПРАЦЯ та ЗАРПЛАТА» на рік. Замовляйте доступ онлайн в інтернет-магазині. Якщо потрібно обговорити передплату з вашим менеджером, телефонуйте: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Миру нам. І хай буде літо!

опитування бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Розробляємо первинні документи для обліку запасів

Нові типові форми первинних документів для обліку господарських операцій із запасами діють з початку 2023 року. Тож установи мають їх використовувати, а за галузевої потреби розробити та затвердити додаткові самостійно. Як визначити реквізити та форму, читайте у статті.
5736

Списання кредиторської заборгованості бюджетних установ

Кредиторська заборгованість – не завжди показник прогалин у діяльності установи. Інколи складається так, що віддавати борг просто нікому й він продовжує «висіти» на балансі. Як правильно провести списання кредиторської заборгованості? Відповідаємо.
15449

Коди економічної класифікації видатків бюджету: інструкція застосування

Мінфін регулярно оновлює інструкцію зі застосування КЕКВ. Це зумовлює проблеми в установах, адже вони планують видатки у кошторисах за старими КЕКВ, а проводити їх потрібно вже за новими. Актуальні коди економічної класифікації видатків бюджетних установ 2024 року та їх застосування – у цьому огляді.
331123

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді