Оновлення в е-каталозі Prozorro market

Е-каталог для державних замовників зазнав перших змін — розробники осучаснили його назву, а один із адміністраторів розширив перелік кодів CPV, за якими його наповнюватимуть.

За допомогою е-каталогу «Prozorro Market» замовники зможуть закуповувати товари так, як у звичайному інтернет-магазині. Які саме товари можна закуповувати через е-каталог, тобто його товарну номенклатуру, визначають його адміністратори.

ДУ «Професійні закупівлі», що є одним із адміністраторів, вже наповнює е-каталог для замовників товарами, що належать до категорій:

  • 30190000-7 — Офісне устаткування та приладдя різне;
  • 30210000-4 — Машини для обробки даних (апаратна частина);
  • 30230000-0 — Комп’ютерне обладнання.

Цей перелік кодів CPV буде розширений. Наразі відкрито кваліфікацію постачальників на такі коди СPV:

  • 09130000-9 Нафта і дистиляти
  • 30120000-6 Фотокопіювальне та поліграфічне обладнання для офсетного друку
  • 32420000-3 Мережеве обладнання.

Із 1 липня 2019 року змінилася й назва е-каталогу для замовників. ДП «Прозорро» своїм наказом від 01.07.2019 № 32 змінило назву е-каталогу на «Prozorro Market», що її визначає Інструкція з використання е-каталогу Prozorro-market, затверджена наказом ДП «Прозорро» від 23.04.2019 № 16.

Оновлення в е-каталозі Prozorro market
Тетяна Міштазаступник директора департаменту регулювання публічних закупівель — начальник відділу професіоналізації сфери публічних закупівель Мінекономрозвитку
У формах документів у сфері публічних закупівель відбулися зміни. Тож замовники тепер мусять вносити інформацію про умови оплати, джерела фінансування, зміни в договорі. Нові вимоги передбачає й ЕСЗ.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39690

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2456

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді