Як планують переносити робочі дні у 2018 році

Мінсоцполітики запропонувало внести корективи до підготовленого раніше розпорядження Уряду «Про перенесення робочих днів у 2018 році». Передумовою цьому слугували зміни  до Кодексу законів про працю України щодо святкових і неробочих днів, а саме — визнання 25 грудня святковим днем та скасування неробочого дня 2 травня.

►Робота в нічний час: нараховуємо оплату правильно

Оновленим проектом розпорядження Уряду, передбачено рекомендувати  керівникам установ для працівників яким установлено п’ятиденний робочий тиждень із двома вихідними днями (субота, неділя) перенести у 2018 році у визначеному законодавством порядку  робочі дні таким чином:

  • 9 березня (п’ятниця) — на 17 березня (субота);
  • 30 квітня (понеділок) — на 5 травня (субота);
  • 29 червня (п’ятниця) — на 23 червня  (субота);
  • 24 грудня (понеділок) — на 22 грудня (субота);
  • 31 грудня (понеділок) — на 29 грудня (субота)

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді