Нова форма платіжного доручення від НБУ

Нацбанк оновив Інструкцію про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затверджену постановою Правління НБУ від 21.01.2004 № 22.

Нова форма платіжного доручення від НБУ

Так, із форми платіжного доручення НБУ вилучив реквізит «код банку» у зв’язку із запровадженням міжнародного номеру рахунку IBAN.

Форму нового платіжного доручення визначає додаток 3 до Інструкції № 22, а оновлені вказівки щодо заповнення реквізитів розрахункових документів — додаток 9 до Інструкції № 22.

Оновлені документи набудуть чинності з 13.01.2019.

Із постанови Правління НБУ «Про затвердження Змін до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті» від 06.11.2019 № 127

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Дефектний акт – зразок

Коли складається дефектний акт та хто може обстежити об’єкт щодо наявності дефектів. Експерт пояснює в деталях та надає дефектний акт – зразок 2024.
98669

Акт приймання-передачі – бланк | зразок

✔️ Акт приймання-передачі основних засобів, майна, робіт, послуг має не одну форму. ✔️ Коли та яку застосовувати 2024 року, а також їх бланки та зразки – у статті.
332674

Акт виконаних робіт – зразок

⭐️Установа, яка отримує від сторонньої юридичної особи роботи чи послуги, має їх належно оформити первинним документом. Таким документом є акт виконаних робіт або ж акт наданих послуг. ⭐️ Розповімо, як його правильно оформити, і наведемо зразок.
234929

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді