Оновлено довідник програмної класифікації

Організація роботи бухгалтерської служби

На веб-сайті Казначейства розміщено оновлений, станом на 23.01.2020, довідник програмної класифікації для використання у 2020 році.

Оновлено довідник програмної класифікації

Довідник (у архівному файлі) можна завантажити на веб-сайті Казначейства за відповідним посиланням у розділі «Нормативно-довідкова інформація» підрубрики «Програмне забезпечення для завантаження» рубрики «Електронні сервіси».

За інформацією Казначейства

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1254

Заява про відкриття та закриття рахунків

Відкриття та закриття рахунків актуально на початку та в кінці року, а також в процесі реорганізації бюджетної установи. А після набуття чинності наказу Мінфіну від 18.01.2024 № 23 додатково Казначейство у тримісячний строк переукладатиме з клієнтами договори про здійснення розрахунково-касового обслуговування. Тримайте зразки заяви про відкриття та закриття рахунків.
39070

Реєстраційна картка учасника бюджетного процесу в ІАС «LOGICA» – заповнення з експертом

У консультації про заповнення електронної форми реєстраційної картки, яка використовується для реєстрації учасників бюджетного процесу. Розглянемо, хто і який розділ заповнює та як заповнити кожне поле форми.
1963

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді