Зменшили норми витрат на копіювання або друк документів

Уряд затвердив нові граничні норми витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію.

Держбюджет-2020: дев’ять таблиць для розрахунків

Зменшили норми витрат на копіювання або друк документів

Порівняно з попередніми їх розмір зменшився, оскільки змінився розрахунок їх вартості (раніше визначали з розміру мінімальної заробітної плати, наразі — з розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб).

Після набрання чинності постанови держоргани мають привести свої нормативи у відповідність.

Із постанови КМУ «Про внесення змін до граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію» від 15.01.2020 № 4

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66361

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
7259

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
17712

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді