Для військовослужбовців зменшили розмір матеріальної допомоги

Зразок наказу про надання матеріальної допомоги

Міноборони обмежив розмір матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань для військовослужбовців — окладом за їх військовим званням (раніше місячне грошового забезпечення виходячи з наявного фонду грошового забезпечення, передбаченого в кошторисі).

Для військовослужбовців зменшили розмір матеріальної допомоги

Такий підхід, по-перше, значно збільшить кількість військових, які зможуть отримати допомогу — потенційно до 100%, а по-друге, покращить прозорість і справедливість процесу її виплати — акцентує Міноборони.

Зважаючи на існуючі розміри окладів за військовим званням в Міноборони триває робота з удосконалення процедури виплати цієї матеріальної допомоги.

За інформацією Міноборони

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Матеріальна допомога на оздоровлення: про головне

Матеріальна допомога на оздоровлення працівникам бюджетних установ зберігається й у 2024 році. Хто має право на таку матеріальну допомогу, як її оформити, розрахувати й оподаткувати – у цьому огляді.
297448

Виплата матеріальної допомоги на оздоровлення державним службовцям

Допомога на оздоровлення є додатковим бонусом для тих, хто працює в бюджетній сфері. Умови її виплати в кожній галузі різняться. Має свої особливості і виплата допомоги на оздоровлення державним службовцям.
79747

Розрахунок грошової допомоги при виході у відпустку

Які виплати, надбавки та доплати включати у розрахунок матеріальної допомоги на оздоровлення. Розрахунок грошової допомоги держслужбовцям та іншим бюджетникам при виході у відпустку – тема даної консультації.
27445

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді