Доплата педпрацівнику за успішне проходження сертифікації

Норми тривалості робочого часу 2020 року

Педпрацівникам, які успішно пройшли сертифікацію, встановлюватимуть щомісячну доплату в розмірі 20% посадового окладу (ставки заробітної плати).

Доплата педпрацівнику за успішне проходження сертифікації

Її нараховуватимуть пропорційно до обсягу педагогічного навантаження, що виконує педпрацівник на цій посаді. Виплачуватимуть доплату протягом строку дії сертифіката.

Для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти, які успішно пройшли сертифікацію у 2019 році, строк дії сертифіката становить три роки — з 01.01.2020 по 31.12.2022.

Джерелом виплати цієї доплати є кошти освітньої субвенції та місцевих бюджетів.

Із постанови КМУ «Про встановлення доплати педагогічним працівникам за успішне проходження сертифікації» від 19.02.2020 № 113

Доплата педпрацівнику за успішне проходження сертифікації
Людмила Кравченко,керівник експертної групи Експертус Головбух
У яких розмірах і на який термін керівник установи має право встановлювати надбавки працівникам — дізнаєтеся зі статті

опитування бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Доплати бюджетникам – 2024

Посадові оклади в бюджетних установах нині не великі. Однак збільшують заробіток працівників інші виплати, як-то доплати, надбавки, премії. У цьому огляді – про стимулюючі доплати і надбавки в бюджетних установах 2024.
40361

Авансовий звіт у 2024 році: бланк та приклад заповнення

Для бухгалтера звична практика – видати працівникам аванс на відрядження, отримати від них авансові звіти, відшкодувати витрати за час поїздки. Та чи певний бухгалтер, що працівник подав авансовий звіт правильно? Надаємо бланк та приклад заповнення.
196191

Е-лікарняний: інструкція для бухгалтера 2024

Що треба знати про терміни оформлення та виплати допомоги з тимчасової непрацездатності та з вагітності та пологів на основі е-лікарняних – ці та інші пов’язані питання у даному огляді про електронні листки непрацездатності.
31240

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді