На працівниць, що перебувають у відпустках для догляду за дітьми, формуйте Таблицю 7 у Звіті з ЄСВ

НОВІ РАХУНКИ ДЛЯ СПЛАТИ ЄСВ 2020

Пенсійний фонд роз’яснив, що таблицю 7 Звіту з ЄСВ страхувальник формує та подає в разі визначення періодів (строків) трудової або іншої діяльності, що відповідно до законів, якими встановлені умови пенсійного забезпечення, відмінні від умов загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, зараховують при визначенні права на відповідну пенсію.

На працівниць, що перебувають у відпустках для догляду за дітьми, формуйте Таблицю 7 у Звіті з ЄСВ

Відомості про осіб, які перебувають у відпустці для догляду за дитиною до трьох років та з трьох до шести років, у таблиці 7 Звіту з ЄСВ подають на загальних підставах.

При цьому, у реквізитах:

  • 15 «№ наказу про проведення атестації робочого місця» зазначайте номер наказу про проведення атестації робочого місця, проведення якої передбачає, зокрема, санітарно-гігієнічні дослідження виробничого середовища, важкості й напруженості трудового процесу, за якими підтверджується право працівника на пільги та компенсації, пов’язані із зайнятістю в несприятливих умовах праці, для працівників за Списками № 1 і 2 виробництв, робіт, професій, посад і показників, затвердженими постановою КМУ від 24.06.2016 № 461;
  • 16 «Дата наказу про проведення атестації робочого місця» — дату цього наказу;
  • 12, 13 — заповнюйте варіант необхідної одиниці виміру та фактичну тривалість спеціального стажу за кодом підстави. Заповнюйте один із можливих показників фактичної тривалості стажу для конкретної підстави за умовами праці — кількість днів або годин і хвилин — в залежності від діючого обліку праці у страхувальника в звітному році для конкретної застрахованої особи, які відпрацьовано в умовах праці, що надають підстави для зарахування спеціального стажу.

Із листа ПФУ «Щодо заповнення таблиці 7 додатка 4 звіту з ЄСВ» від 03.01.2020 № 2800-050101-8/321

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Як розрахувати середньооблікову кількість штатних працівників

Коли справа доходить до подання звітності, у бухгалтера постають питання. Адже є сумісники, декретниці, нові працівники й ті, що звільнилися. Давайте розглянемо, як розраховується середньооблікова кількість штатних працівників.
54848

Виправлення помилок поточного періоду

Виправлення помилок поточного періоду – завдання для бухгалтера, який також виправляє помилки у бухобліку та фінзвітності. Розглянемо способи та приклади виправлення помилок у фінзвітності
3269

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді