Нові форми первинно-облікової документації

COVID-19: гарячі новації від влади

Мінветеранів затвердило форми документів, зокрема:

  • журналу обліку постраждалих учасників Революції Гідності, учасників АТО та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях для забезпечення санаторно-курортним лікуванням;
  • журналу обліку осіб для виплати грошової компенсації замість путівки/грошової компенсації за самостійне санаторно-курортне лікування;
  • акта відмови від санаторно-курортного лікування (путівки)/ненадання згоди на санаторно-курортне лікування (путівку).

Нові форми первинно-облікової документації

Ці форми застосовуватимуть структурні підрозділи з питань соціального захисту населення РДА, виконавчих комітетів міських рад.

Із наказу Мінветеранів «Про затвердження форм документів щодо забезпечення структурними підрозділами з питань соціального захисту населення санаторно-курортним лікуванням осіб пільгових категорій» від 17.02.2020 № 38

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Бухгалтерська довідка – ЗРАЗОК

Для яких саме господарських операцій складається бухгалтерська довідка? Яку інформацію у ній вказувати? Відповімо на запитання й наведемо зразки заповнення для різних робочих ситуацій.
47017

Списання ліків у бюджетній установі

Прочитайте, що робити з лікарськими засобами після того, як спливе термін їх придатності та як правильно списати протерміновані ліки.
13147

Інвентарна картка обліку об’єкта основних засобів: заповнення без помилок

На підставі акта введення в експлуатацію основних засобів, акта приймання-передачі основних засобів, технічної та іншої супровідної документації бухгалтер формує регістри аналітичного обліку. Серед них – інвентарна картка обліку об’єкта основних засобів бюджетних установ. Розглянемо детально, як її заповнити.
64296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді