Нові форми первинно-облікової документації

COVID-19: гарячі новації від влади

Мінветеранів затвердило форми документів, зокрема:

  • журналу обліку постраждалих учасників Революції Гідності, учасників АТО та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях для забезпечення санаторно-курортним лікуванням;
  • журналу обліку осіб для виплати грошової компенсації замість путівки/грошової компенсації за самостійне санаторно-курортне лікування;
  • акта відмови від санаторно-курортного лікування (путівки)/ненадання згоди на санаторно-курортне лікування (путівку).

Нові форми первинно-облікової документації

Ці форми застосовуватимуть структурні підрозділи з питань соціального захисту населення РДА, виконавчих комітетів міських рад.

Із наказу Мінветеранів «Про затвердження форм документів щодо забезпечення структурними підрозділами з питань соціального захисту населення санаторно-курортним лікуванням осіб пільгових категорій» від 17.02.2020 № 38

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік використання робочого часу

Положення про облік використання робочого часу працівників розробляють з метою впорядкувати облік використання робочого часу працівниками установи, підвищити відповідальність керівників структурних підрозділів за достовірність відомостей у табелях обліку використання робочого часу, нарахування зарплати працівникам, посилити трудову дисципліну.
6916

Паспорт бюджетної програми місцевого бюджету 2025

Складають паспорт бюджетної програми місцевого бюджету усі головні розпорядники за коштами місцевого бюджету. Розкажемо про особливості заповнення, внесення змін та термін затвердження.
53529

Видаткова накладна – бланк | зразок

Видаткова накладна – це первинний документ, який дає змогу обліковувати рух матеріальних цінностей, тож використовують бланк чи не всі установи. І хоча бухгалтери мають з нею справу мало не щодня, запитань щодо заповнення багато. Відповімо на найбільш поширені та дамо зразок.
126205

Табель обліку робочого часу 2024 – бланк | зразок заповнення

Табель обліку робочого часу – це первинний документ, який містить перелік усіх працівників установи з відмітками про те, як вони відпрацювали робочий час протягом облікового періоду. Без цієї інформації заробітну плату працівникові не нарахуєш. То хто, коли і як складає табель?
162558

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді