Youcontrol: карта медзабезпечення лікарень та захворюванності на COVID-19

Теми:
На сьогоднішній день пандемічна криза стала викликом. В таких умовах цифрові технології та інформаційна підтримка є надзвичайно важливою, і може виступати як у ролі інструмента для будь-якого бізнесу або організації, так і служити інформаційним потребам населення.

КОРОНАВІРУС: коли потрібна захисна маска

Карта медзабезпечення від Youcontrol: новий сервіс від аналітичного ресурсу

ІТ-компанія Youcontrol, що відома як розробник сервісів на основі відкритих даних, а також однойменна аналітична онлайн-система для бізнесової аналітики, конкурентної розвідки та перевірки контрагентів, представила новий сервіс – «Карта медичного забезпечення від Youcontrol».

Це інтерактивна система, яка служить для аналізу і прогнозування медичного забезпечення у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби. Система функціонує за підтримки Директорату з питань регіональної політики та децентралізації Офісу Президента України.

Заповниши форму на сайті, кожен може отримати безкоштовну консультацію щодо перевірки постачальника медичних засобів.

⚠️ COVID-19: антикризові зміни — 2

Система дає інформацію окремо за кожною лікарнею у всіх регіонах України. Окремо можна отримати інформацію за наступними показниками:

  • обладнання (рівень забезпеченості обладнання в кожній окремій лікарні);
  • лікарі (кількість лікарів, які задіяно, або можуть бути задіяні за потреби);
  • ліжка (кількість доступних ліжок за видами палат та терапії);
  • захворюваність (моніторинг ситуації з кількістю підозр та підтвердженими випадками захворювання на COVID-19).

Відфільтрувати дані можна за категоріями (індивідуальний захист, обладнання, тести, ШВЛ), датою, містом та за виміром забезпечення (забезпечено, залишки, потреба).

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді