НАГАДУЄМО: Сплати ЄСВ вчасно. СКАЧАЙТЕ нові рахунки, зразки та приклади

Роботодавці, які є страхувальниками для своїх найманих робітників, подають звіт за формою № Д4.

НОВІ РАХУНКИ ДЛЯ СПЛАТИ ЄСВ 2020

НАГАДУЄМО: 21 квітня – останній день подання звітності з ЄСВ

Кожен місяць бухгалтерія підприємства або організації має подати звіт ЄСВ про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування до фіскальних органів.

Виправляємо помилки у Звіті з ЄСВ

Порядок подання такої звітності описано у Порядку формування та подання страхувальниками звіту, затвердженого наказом Мінфіну від 14.04.2015 р. № 435.

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
83350

ЄСВ 2024

Граничні розміри ЄСВ у 2024 році двічі змінювалися через збільшення мінімальної зарплати. Це впливає на мінімальний та максимальний розмір ЄСВ у II-IV кварталах 2024 року. Розглянемо, що таке єдиний соціальний внесок, як змінюється ЄСВ у 2024 році та які новації з ЄСВ слід очікувати.
30289

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді