Закупівлі в держструктурах: скільки вже витрачено на боротьбу з коронавірусом?

За період карантину, станом на 20 квітня, державні структури провели закупівлі товарів, робіт та послуг для протидії коронавірусу на суму 2,1 млрд грн.

Технічні вимоги у тендерній документації: що врахувати

Закупівлі в держструктурах: скільки вже витрачено на боротьбу з коронавірусом?

У Києві провели закупівель для протидії COVID-19 на суму 629 млн грн (окремо Київська область — 99 млн грн). Іншими регіонами-лідерами з антикоронавірусних закупівель є Одеська (176 млн грн), Львівська (168 млн грн), Дніпропетровська (168 млн грн) та Харківська області (103 млн грн).

Найменше закупили Чернігівська (25 млн), Чернівецька (20 млн), Івано-Франківська (19 млн), Кіровоградська (12 млн) області.

Решта областей провели закупівель на суму від 26 млн грн до 89 млн грн.

За інформацією з сайту Prozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39193

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді