Помилка в поданій ф. 1-ДФ: як виправити

Порядок заповнення форми № 1ДФ) затверджений Наказом Мінфіну № 4.

Зразок заповнення форми 1 ДФ СКАЧАТИ

Помилка в поданій ф. 1-ДФ: як виправити?

Коригування показників Розділу I:

  • повторити всі графи такого рядка і у графі 9 указати «1» – на виключення рядка;
  • для введення нового або пропущеного рядка потрібно повністю заповнити всі його графи і у графі 9 указати «0» – на введення рядка;
  • для заміни одного помилкового рядка іншим потрібно виключити помилкову інформацію та ввести правильну інформацію. У помилковому рядку в графі 9 указується «1» – рядок на виключення, а в другому – «0» – рядок на введення.

Коригування показників Розділу II:

  • підрозділ «Оподаткування процентів»: для виключення помилкового рядка у рядку «Оподаткування процентів – виключення» потрібно повторити всі графи помилкового рядка, а в рядку «Оподаткування процентів» відобразити правильну інформацію;
  • підрозділ «Військовий збір»: для виключення помилкового рядка у рядку «Військовий збір – виключення» потрібно повторити всі графи помилкового рядка, а в рядку «Військовий збір» відобразити правильну інформацію.

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Податковий розрахунок з ПДФО, ВЗ та ЄСВ

Зарплатний звіт – це об’єднаний звіт з ЄСВ, ПДФО та військового збору. У даній консультації приділимо більше уваги загальним питанням, заповненню основної частини звіту та тих додатків, які стосуються ЄСВ. Також тут можна скачати бланк звіту, його додатків та зразки їх заповнення.
83356

ПДФО 2024

Податок на доходи фізичних осіб є загальнодержавним податком, який наповнює державний та місцеві бюджети. Відсоток ПДФО впливає на величну отримуваного доходу працівників. Яка ставка ПДФО у 2024 році, за якими правилами його утримувати із зарплати та інших виплат.
9257

Сумісники у Розрахунку з ПДФО та ЄСВ

Уклали трудовий договір із сумісником: за якими правилами відобразити в Додатках Д5 та Д1, коли донараховувати ЄСВ до мінімальної бази, як показати нараховані доходи в Додатку Д4/4ДФ до Розрахунку.
60465

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді