Авіасполучення з Європою можуть відновити з 15 червня

Україна відкриє авіаційне сполучення разом з країнами Європейського союзу з 15 червня. Однак, таке можливо за умови, що ситуація з коронавірусом не буде погіршуватися.

-40% на вартість навчання Антикризові заходи та оплата роботи в умовах карантину

Авіасполучення з Європою можуть відновити з 15 червня

Про це заявив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. При цьому він зазначив, що рішення про відновлення руху громадського транспорту буде прийнято найближчим часом.

Разом з громадським транспортом буде відкриватися і міжобласне сполучення. Авіаційне сполучення всередині країни - це один з етапів. Зовнішнє авіаційне сполучення буде пов'язано з тим, як все буде відбуватися в ЄС. Європейські країни говорять про дату 15 червня, на яку вони налаштовуються, щоб відкрити кордони всередині ЄС.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді