ВРУ пропонує підприємствам страхуватися на випадок пожежі

Верховна Рада розглянула законопроект № 3361, за яким суб’єкти господарювання зможуть укладати страхові поліси на випадок пожеж, що дозволить скасувати державні перевірки пожежної безпеки щонайменше на строк дії договору, максимум – на 6-10 років.

Нова форма звіту по заборгованості страхувальника

ВРУ пропонує підприємствам страхуватися на випадок пожежі

Народний депутат Ольга Бєлькова представляючи законопроект зазначила, що його метою є підвищення рівня соціального захисту населення у разі отримання шкоди життю та здоров’ю в результаті аварій та пожеж.

На думку народного депутата Ярослава Железняка, в результаті це дозволить гарантувати захист та відшкодування громадянам у разі непередбачуваних ситуацій та убезпечити бізнес від потенційних зловживань контролюючих органів.

За результатами обговорення члени Комітету прийняти рішення рекомендувати парламенту прийняти законопроект №3361 за основу.

За інформацією з сайту ВРУ

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді