МОЗ: Україна активує процес вакцинації

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов закликав регіони активізувати і поставити на контроль питання імунізації відповідно до календаря щеплень.

Скористайтеся готовими прикладами експерта з питань соціального страхування

МОЗ: Україна активує процес вакцинації

Це пов’язано з тим, що за деякими вакцинами відставання від календарного плану становить до 20%. Про це Максим Степанов повідомив на щоденному брифінгу.

Міністр зазначив, що після отримання показників рутинної імунізації за 1 квартал, МОЗ занепокоїла ситуація щодо календарних щеплень. Для більшості вакцин показники перебувають у межах 5%, але ситуація щодо кору, краснухи та паротиту є критичною. Фіксується зниження охоплення щепленнями на 20 %. Саме тому буде підписано лист на голів ОДА з проханням активізувати і поставити на контроль імунізацію згідно з календарем щеплень.

Як підкреслив Міністр охорони здоров’я, якщо докласти необхідних зусиль — наздогнати календар щеплень можна достатньо швидко.

Нагадаємо, що МОЗ вдалося збільшити кількість ПЛР-тестів на коронавірус із 700 до майже 9 тис. на добу.

За інформацією з Урядового порталу

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді