МОЗ: отримайте безкоштовну медичну онлайн-консультацію

МОЗ запроваждує нову безкоштовну онлайн-послугу.

Скористайтеся готовими прикладами експерта з питань соціального страхування

МОЗ: отримайте безкоштовну медичну онлайн-консультацію

До 1 червня включно кожен українець має можливість отримати безкоштовні медичні аудіоконсультації від терапевта.

Аудіоконсультації онлайн дають змогу дистанційно отримати фахову пораду, що дуже актуально та зручно не тільки під час поступового виходу з карантину, а й у повсякденному житті. Користування такою послугою знижує ризик виникнення ускладнень хвороби, адже професійну консультацію можна отримати не виходячи з дому.

Які медзаклади матимуть підтримку від держави

Для тих, хто хоче пройти дистанційне попереднє тестування на симптоми коронавірусної інфекції, DOC.ua також пропонує послуги онлайн-перевірки за допомогою спеціального додатка на власному сайті або у Telegram і Viber.

Для того, щоб скористатися цією безкоштовною послугою, треба заповнити анкету на сайті DOC.ua та дочекатися зв’язку з лікарем.

Послуга доступна з 08:00 до 21:00 щодня, без вихідних.

За інформацією з сайту МОЗ

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді