Закупівлі послуг ремонту Львівської міськради: аудитори підтвердили порушення

Західний офіс Держаудислужби виявив порушення в закупівлі послуг із ремонту приміщень у Львівській міськраді для облаштування душових вартістю понад 750 тисяч гривень. Перевірку провели після звернення «Центру громадського моніторингу та досліджень».

Зразок положення про допорогові закупівлі

Закупівлі послуг ремонту Львівської міськради: аудитори підтвердили порушення

Відповідно до оприлюдненого висновку ЛКП «Ратуша-сервіс» повинне було відхилити тендерну пропозицію компанії, яка перемогла в конкурсі – ТОВ «БК Ера».

Так товариство в кошторисі врахувало перевезення та навантаження сміття, однак це підрядник мав робити своїм коштом. Тому тепер комунальне підприємство повинне усунути порушення – розірвати договір.

УВАГА!!! -40% на Експрес-курс для фахівців з публічних закупівель

ТОВ «БК Ера» зареєстроване в кінці грудня 2019 року. До цього замовлення фірма отримувала лише один підряд вартістю 171,4 тис. грн на поточний ремонт приміщення частини коридору 5-го поверху в міськраді, також від ЛКП «Ратуша-сервіс».

За інформацією з сайту Dozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Індикатори ризиків - алгоритм при моніторингу закупівель

Моніторинг закупівлі може початися внаслідок спрацювання ризик-індикаторів, які визначаються системою в автоматичному режимі на основі закладених алгоритмів. Індикатори ризиків допомагають Держаудитслужбі відібрати ті процедури закупівлі, у яких замовники припустилися порушення або ж потенційно можуть це зробити. Далі — такі процедури досліджують аудитори під час моніторингу закупівель та приймають остаточне рішення.
5428

Моніторинг державних закупівель: приклади висновків ревізорів

До вашої уваги приклади висновків аудиторів, коли тендерна документація не відповідає вимогам Закону; супровідні документи містять помилки; процедура закупівлі вибрана неправомірно. Аналізуйте і не повторюйте порушень
1824

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді