Особова картка держслужбовця: затверджено нову форму

Наказом №76-20 НАДС затвердило нову форму Особової картки державного службовця та 7 додатків до неї.

Зразок повідомлення про прийняття працівника на роботу

Особова картка держслужбовця: затверджено нову форму

Відтепер Особову картку необхідно заповнювати в електронній формі.

Відомості, зазначені у пунктах 1-10 Особової картки, заповнюватиме держслужбовець, а відомості у пунктах 11-18 – працівник служби управління персоналом.

За наявності у держоргані інформаційної системи управління людськими ресурсами Особову картку зберігають в особовій справі у такій інформаційній системі, з проставленням КЕП.

За відсутності такої інформаційної системи картку друкують та зберігають в особовій справі (з використанням власноручного підпису).

Як звітувати до органів статистики у 2020 році

При зміні відомостей в Особовій картці їх оновлюють в інформаційній системі або замінивши відповідні сторінки в роздрукованій формі.

Водночас втрачає чинність попередня форма Особової картки держслужбовця та Інструкція щодо її заповнення.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
6905

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
16922

Органи місцевого самоврядування в Україні

Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
105928

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді