Держмитслужба: запущено роботу центру з моніторингу митного оформлення

Центр забезпечуватиме дотримання достовірності декларування та повноту оподаткування митними платежами.

Всеукраїнська професійна сертифікація бухгалтерів — 2020

Держмитслужба: запущено роботу центру з моніторингу митного оформлення

Його створено на базі центрального апарату Держмитслужби для аналітичної та практичної підтримки митниць.

Таргетинг-центр обслуговує робоча група фахівців Держмитслужби, які мають можливість моніторити митне оформлення. У зоні уваги групи — всі митні декларації. Їхній оперативний аналіз дозволить звернути увагу митників на окремі ризикові операції, попереджуючи таким чином потенційні порушення митного законодавства.

COVID-19: антикризові зміни — 2

Важливо, що для декларантів жодних змін в процедурі оформлення не відбудеться. Запровадження роботи таргетинг-центру спрямоване виключно на попередження правопорушень.

Запуск таргетинг-центру посилить контроль за роботою митниць щодо проведення митних формальностей, покращить достовірність декларування й сприятиме надходженню платежів до держбюджету.

За інформацією з Урядового порталу

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді