Перевірки закупівель по-новому: «Clarity App» запустив прогресивний вид контролю

Розробники сервісу для пошуку, структуризації та моніторингу інформації АМКУ «Clarity App» запустили перевірку закупівель ProZorro за автоматичними індикаторами ризиків.

Перевірте, чи підтвердив ваш майданчик відповідність системи захисту інформації

Перевірки закупівель по-новому: «Clarity App» запустив прогресивний вид контролю

Тепер замовники зможуть перевіряти свої закупівлі, а також вчасно і в багатьох випадках самостійно виправляти технічні або незначні помилки. А учасники зможуть подивитись історію закупівель замовника та ті ризик-індикатори, які у нього найчастіше спрацьовують.

Як пояснюють розробники ресурсу, для того, щоб користуватися перевіркою автоматичних індикаторів ризику, потрібно оформити доступ до тарифу з пошуком по базі моніторингів ДАСУ. Та перейти до меню «Моніторинги ДАСУ - Перевірити на ризики».

Сервіс для пошуку, структуризації та моніторингу практики Адміністративної колегії АМКУ з розгляду тендерних скарг «Clarity App» від «Clarity Project» та Юридичної компанії «Правое Дело» запрацював у серпні 2019 року. Восени того ж року розробники відкрили доступ до практики Колегії за «допрозорівські» 2010-2016 роки та перевели у машиночитаний формат рішення Колегії, прийняті з 2016 року до початку 2018 року.

За матеріалами з сайту Dozorro

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Статті за темою

Усі статті за темою

Індикатори ризиків - алгоритм при моніторингу закупівель

Моніторинг закупівлі може початися внаслідок спрацювання ризик-індикаторів, які визначаються системою в автоматичному режимі на основі закладених алгоритмів. Індикатори ризиків допомагають Держаудитслужбі відібрати ті процедури закупівлі, у яких замовники припустилися порушення або ж потенційно можуть це зробити. Далі — такі процедури досліджують аудитори під час моніторингу закупівель та приймають остаточне рішення.
5428

Моніторинг державних закупівель: приклади висновків ревізорів

До вашої уваги приклади висновків аудиторів, коли тендерна документація не відповідає вимогам Закону; супровідні документи містять помилки; процедура закупівлі вибрана неправомірно. Аналізуйте і не повторюйте порушень
1825

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді