Кабмін: внесено зміни до Положення про Держпраці

Кабмін постановою від 3 червня 2020 р. № 448 вніс зміни до Положення про Державну службу України з питань праці.

Календар бухгалтера на ЧЕРВЕНЬ

Кабмін: внесено зміни до Положення про Держпраці

Ця постанова затверджує, що Держпраці очолює Голова, який призначається на посаду та звільняється з посади Кабінетом Міністрів України відповідно до законодавства про державну службу.

Під час карантину працюєте у приміщенні установи? Дотримайтеся порад від Держпраці

Окрім того, передбачили, що Голова Держпраці має чотирьох заступників, один з яких перший, які призначаються на посаду та звільняються з посади Кабінетом Міністрів України відповідно до законодавства про державну службу. Раніше йшлося про трьох заступників.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Зарплата держслужбовців 2025

Оплата праці за посадами державної служби 2025 року як і минулого обмежується розміром та кількістю виплат згідно з Держбюджетом-2025. І хоча наразі маємо проєкт цього акта, вже однозначно можна сказати, чи буде підвищення зарплати держслужбовцям у 2025 році. Розглянемо детальніше якою буде зарплата держслужбовців, чи переглянуть посадові оклади на 2025 рік.
805

Електронна декларація – заповнення

З 11 жовтня 2024 року набула чинності оновлена форма електронної декларації. Оновлене й повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
68420

Сільський голова – доплата за виконання обов’язків

В даній статті розглянуто специфіку повноважень сільського голови, можливість виконання ним посадових обов’язків тимчасово відсутніх працівників, розмір доплати та порядок документального оформлення такого виконання.
2013

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді