Національна сертифікація публічних закупівель — 2020

Календар бухгалтера на ЧЕРВЕНЬ

Відповідальність за порушення закупівельного законодавства завжди цікавить тих, на кого покладені обов’язки з організації та проведення закупівель. Адже невелика помилка, наприклад у строках оприлюднення інформації про закупівлю, нині може коштувати голові або секретарю тендерного комітету чи уповноваженій особі 1700 грн. І в найближчій перспективі простіше не буде. Як уникнути штрафів? Пройдіть курс «Дотримання законодавства про закупівлі та відповідальність за його порушення» у Вищій школі Закупівельника , бо ж попереджений — значить озброєний.

Національна сертифікація публічних закупівель — 2020

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39593

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4137

Переговорна процедура закупівлі: 4 кроки та десяток застережень

Переговорна процедура закупівлі 2020 та її алгоритм простіший, аніж конкурентних процедур. Попри це в ньому чимало місць, де замовник може помилитися — обґрунтування, документи від учасника, кваліфікація, відсутність підстав для відхилення за статтею 17, забезпечення. Усі застереження та поради — у цій статті.
10505

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді