Держзакупівлі: ремонт військових авіадвигунів стане в 90 млн грн

Вінницька військова частина А0215 Міністерства оборони України за результатами тендеру замовила ТОВ «Авіаремонтне підприємство «УРАРП» ремонт авіадвигунів на 88,98 мільйонів гривень.

Електронний сервіс «Єдиний закупівельний словник»

Держзакупівлі: ремонт військових авіадвигунів обійшовся майже в 90 млн грн

Цьогоріч компанія має виконати на своїй виробничій базі в Миколаєві середній ремонт 12 авіаційних двигунів Д-30КП-2: п’яти – до вересня і семи – до грудня.

Міжремонтний строк служби складе п’ять років, а міжремонтний ресурс збільшиться в межах 3 тисяч годин,або ж 1540 циклів після початку експлуатації або останнього капремонту.

Строк гарантії становитиме три роки, з яких два роки безпосередньої експлуатації.

Єдиним конкурентом було ДП «Миколаївський авіаремонтний завод «НАРП» ДК «Укроборонпром», яке запропонувало ціну 90 мільйонів гривень. і не знижувало її на торгах.

За матеріалами з сайту Dozorro

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1216

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4818

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4259

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35739

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді