МОЗ: посилять відповідальність щодо дотримання маскового режиму

Уряд планує підняти питання щодо посилення адміністративної відповідальності за недотримання маскового режиму в приміщеннях та громадському транспорті.

КОРОНАВІРУС: коли потрібна захисна маска

МОЗ: посилять відповідальність щодо дотримання маскового режиму

Голови обласних державних адміністрацій мають достатньо повноважень, щоб в своїх регіонах в умовах адаптивного карантину забезпечити всі належні заходи для недопущення різкого зростання кількості хворих на COVID-19.

Про це на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Звертаючись до голів ОДА, очільник Уряду наголосив, що зараз дуже важливо тримати епідемію під контролем, особливо враховуючи той факт, що послаблення карантинних заходів, на жаль, суспільством сприймається як скасування карантину.

В питанні закупівлі засобів індивідуального захисту по областях, очільник Уряду наголосив, що Міністерство охорони здоров’я свою частину обов'язків виконує: перераховані кошти, закуповуються всі необхідні медичні засоби для передачі їх в регіони.

За матеріалами з Урядового порталу

МОЗ: посилять відповідальність щодо дотримання маскового режиму
Фінансова та бюджетна звітність за І півріччя 2020-гоПРОГРАМА ВЕБІНАРУ: ✔️Скласти Баланс ф. №1-дс ✔️ Заповнити Звіт про фінансові результати №2-дс ✔️ Ув'язати показники форм №1-дс та №2-дс з показниками бюджетної звітності ✔️ Відобразити у бюджетній звітності валютні операції
Усі зареєстровані учасники отримають сертифікат.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Доплати бюджетникам – 2024

Посадові оклади в бюджетних установах нині не великі. Однак збільшують заробіток працівників інші виплати, як-то доплати, надбавки, премії. У цьому огляді – про стимулюючі доплати і надбавки в бюджетних установах 2024.
40097

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
7540

Транспортний податок 2024: ставка, облік, декларація

Транспортний податок у 2024 році: дивиться перелік легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню. Коли, скільки та за які автомобілі потрібно сплачувати транспортний податок 2024 – у статті.
14558

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді