Про ремонт офісного обладнання не інформуємо Мінцифри

Як призначити уповноважену особу та організувати закупівлі за новими правилами

Мінцифри затвердило нову Методику визначення належності бюджетних програм до сфери інформатизації. У ній визначило, що бюджетна програма органу державної влади та іншого розпорядника бюджетних коштів, у т. ч. і програма економічного і соціального розвитку, їх окреме завдання (проект) належить до сфери інформатизації, якщо в її межах виконують завдання, проекти, закуповують товари, роботи/послуги у сфері інформатизації.

Про ремонт офісного обладнання не інформуємо Мінцифри

Із Переліку кодів Національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник», що визначають належність завдань, проектів (робіт) до сфери інформатизації (Національної програми інформатизації), Мінцифри вилучило код 50300000-8 «Ремонт, технічне обслуговування персональних комп’ютерів, офісного, телекомунікаційного та аудіовізуального обладнання, а також супутні послуги». Тож тепер не потрібно інформувати Мінцифри про ремонт ПК, заправку картриджів тощо.

Електронний сервіс «Єдиний закупівельний словник»

Цей перелік доповнили трьома новими кодами.

  • 32570000-9 «Комунікаційне обладнання»;
  • 71200000-0 «Архітектурні та супутні послуги»;
  • 71300000-1 «Інженерні послуги».

Із наказу Мінцифри «Про затвердження Методики визначення належності бюджетних програм до сфери інформатизації» від 07.05.2020 № 67

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Оренда комунального та державного майна в Україні

Процедура оренди державного та комунального майна 2024 для держорганів, ОМС, бюджетних установ регламентована різними нормативно-правовими актами. Розглянемо чим керуватись при передачі в оренду державного чи комунального майна.
1216

Закупівля послуг з поточного ремонту: які нюанси врахувати

Час від часу у замовника виникає потреба в проведенні поточного ремонту, і для цього він має за законодавством провести закупівлю товарів й послуг. Поточний ремонт як предмет закупівлі належить до послуг, а для закупівлі послуг закупівельне законодавство встановлює свої вимоги. І самому розібратися з ними іноді замовнику не під силу. Допоможемо йому в цьому.
4818

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4259

Протокол тендерного комітету – зразок

Протокол тендерного комітету – це документ, яким оформлюють рішення, прийняті на засіданні тендерного комітету. З’ясуємо, як правильно його скласти.
35739

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді