Читайте у свіжому номері журналу «Головбух: Бюджет» № 8/2018

Теми:

Оприлюднюємо відомості на порталах Data, Є‑data, ProZorro: що, де, коли

Від 425 грн до 25 500 грн — розмір штрафу за неоприлюднення інформації на порталах Data, Є-data, ProZorro. Дізнайтеся, що, де та коли оприлюднити, аби не наразитися на штрафи.

Працівники не відшкодовують вартість особистих телефонних розмов? Чекайте наслідків

Чи можна проконтролювати, як працівники використовують службові телефони та відшкодовують вартість особистих телефонних розмов? Так. Як саме — розповість колишній ревізор.

Установа придбала біологічні активи тваринництва: бухгалтерські проведення

Дізнайтеся, як оприбуткувати придбані біологічні активи та визначити їх первісну вартість.

Моніторинг закупівель — крок до підвищення ефективності публічних закупівель

Моніторинг закупівлі не зупиняє процедури закупівлі. Невідповідність умов договору про закупівлю — причина для перевірки закупівлі. Більше — у статті.

Чи може посадова особа місцевого самоврядування отримати пенсію держслужбовця

У статті про те, як нині призначають пенсію посадовим особам місцевого самоврядування та які посади належать до «відповідних категорій посад державної служби».

Кухар дитсадочка хворіє: хто та на яких умовах його замінить

Трапляється й таке: помічника вихователя закладу дошкільної освіти керівництво залучає до виконання обов’язків кухаря, який перебуває на лікарняному. За яких умов помічник вихователя може виконувати таку роботу і як її оплатити? Відповідає експерт з оплати праці та планування.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2922

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
35573

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7213

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді