У Києві чергове карантинне послаблення: що саме дозволили

Комісія з надзвичайних ситуацій міста, зокрема, дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам працювати після 22 години.

КОРОНАВІРУС: коли потрібна захисна маска

У Києві чергове карантинне послаблення: що саме дозволили

Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

Він зазначив, що місто продовжує перевірки суб’єктів господарювання на дотримання регламентів роботи. Тільки минулого місяця спеціальна комісія, до якої входять співробітники Держпродспоживслужби, поліції та муніципальної охорони, склала 369 протоколів про порушення.

За матеріалами з сайту Київської міськради

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Доплати бюджетникам – 2024

Посадові оклади в бюджетних установах нині не великі. Однак збільшують заробіток працівників інші виплати, як-то доплати, надбавки, премії. У цьому огляді – про стимулюючі доплати і надбавки в бюджетних установах 2024.
40099

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
7869

Транспортний податок 2024: ставка, облік, декларація

Транспортний податок у 2024 році: дивиться перелік легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню. Коли, скільки та за які автомобілі потрібно сплачувати транспортний податок 2024 – у статті.
14560

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді