Верховна Рада змінила голову АМКУ

Верховна Рада підтримала постанову про звільнення Юрія Терентьєва з посади голови Антимонопольного комітету України. За це рішення 3-го липня проголосували 226 народних депутатів.

СКАЧАТИ Зразок положення про допорогові закупівлі

Верховна Рада змінила голову АМКУ

Перед голосуванням Терентьєв заявив, що вважатиме будь яке рішенні Ради справедливим.

Напередодні Комітет парламенту з питань економічного розвитку рекомендував Верховній Раді звільнити очільника Антимонопольного комітету Юрія Терентьєва «за власним бажанням у зв’язку з поданою ним заявою».

8 практичних порад, як скласти тендерну документацію

У понеділок, 6 липня в.о. голови АМКУ було призначено Першу заступницю голови - державну уповноважену Ольгу Піщанську.

За матеріалами з сайту Dozorro

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Індикатори ризиків - алгоритм при моніторингу закупівель

Моніторинг закупівлі може початися внаслідок спрацювання ризик-індикаторів, які визначаються системою в автоматичному режимі на основі закладених алгоритмів. Індикатори ризиків допомагають Держаудитслужбі відібрати ті процедури закупівлі, у яких замовники припустилися порушення або ж потенційно можуть це зробити. Далі — такі процедури досліджують аудитори під час моніторингу закупівель та приймають остаточне рішення.
5555

Моніторинг державних закупівель: приклади висновків ревізорів

До вашої уваги приклади висновків аудиторів, коли тендерна документація не відповідає вимогам Закону; супровідні документи містять помилки; процедура закупівлі вибрана неправомірно. Аналізуйте і не повторюйте порушень
1887

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді