Пенсійний фонд України — потужний центр надання послуг

Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України зазначила, що Пенсійний фонд України сьогодні перетворився на потужний сервісний центр та надає послуги переважній більшості жителів нашої країни: і працюючим людям, і роботодавцям, і пенсіонерам.

Пенсійний фонд України — потужний центр надання послуг

ПФУ захищає права людей на гідне пенсійне забезпечення — веде облік стажу, сплачених роботодавцями внесків, надає можливість людині контролювати цю інформацію, доповнювати та уточнювати її, протидіє ухилянню недобросовісними роботодавцями від сплати ЄСВ та використанню незадекларованої праці.

Міністерка вказала, що державні послуги мають відповідати потребам людей, враховувати зміну реалій. Саме тому два основних напрямки, за якими зараз розвивається робота ПФУ — це автоматизація та клієнтоорієнтованість.

За інформацією Мінсоцполітики

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Доплати бюджетникам – 2024

Посадові оклади в бюджетних установах нині не великі. Однак збільшують заробіток працівників інші виплати, як-то доплати, надбавки, премії. У цьому огляді – про стимулюючі доплати і надбавки в бюджетних установах 2024.
40101

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
8007

Транспортний податок 2024: ставка, облік, декларація

Транспортний податок у 2024 році: дивиться перелік легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню. Коли, скільки та за які автомобілі потрібно сплачувати транспортний податок 2024 – у статті.
14563

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді