Мінцифри розробляє онлайн-курси для студентів та планує цифровізацію освіти

29 липня 2020 року Мінцифри підписало меморандум з КНУ ім. Тараса Шевченка.

Організація роботи бухгалтерської служби - ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ на семінар

Мінцифри розробляє онлайн-курси для студентів та планує цифровізацію освіти

Партнерство передбачає:

  • створення курсу для студентів про діджитал маркетинг на платформі Дія.Цифрова освіта, що буде доступним з нового навчального року;
  • співпраця в напрямку вдосконалення цифрової грамотності викладачів;
  • проекти з розвитку підприємництва для студентів у рамках проекту Дія.Бізнес
  • нові проекти в сфері цифровізації освіти.

Т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет наголосив, що цифровізація — це розширення можливостей. Це додаток до основного компоненту освіти. Можливість здобувати розширене коло знань не тільки традиційно, за партою, але й користуватися розгалуженою мережею інформаційних ресурсів. Міністерство освіти та науки повністю підтримує процеси цифровізації освіти і буде надійним партнером.

Карантинні ускладнення на зарплату: чи виплачувати надбавку вчителям

Під час церемонії підписання меморандуму заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що курс із діджитал маркетингу стане першим прикладом спільної роботи у продовження цього меморандуму.

Також студентам буде запропоновано проект у сучасному форматі освітнього серіалу, що буде розташований на платформі osvita.diia.gov.ua.

Ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський підкреслив, що університет активно включився у реалізацію державних програм, які пов’язані з цифровізацією.

За матеріалами з Урядового порталу

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Доплати бюджетникам – 2024

Посадові оклади в бюджетних установах нині не великі. Однак збільшують заробіток працівників інші виплати, як-то доплати, надбавки, премії. У цьому огляді – про стимулюючі доплати і надбавки в бюджетних установах 2024.
40108

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
8142

Транспортний податок 2024: ставка, облік, декларація

Транспортний податок у 2024 році: дивиться перелік легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню. Коли, скільки та за які автомобілі потрібно сплачувати транспортний податок 2024 – у статті.
14563

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді