Заходи держнагляду: Держпраці провели нараду з Нацполіцією та ДСНС

Учасники наради погодили графік проведення позапланових перевірок суб’єктів господарювання та координацію спільних дій посадових осіб органів центральної виконавчої влади під час здійснення заходів державного нагляду.

Оновлений довідник програмної класифікації для використання у 2020 році

Заходи держнагляду: Держпраці провели нараду з Нацполіцією та ДПНС

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля щодо проведення позапланових заходів державного нагляду за додержанням вимог законодавства у сфері охорони праці, в Держпраці під керівництвом т.в.о. Голови Держпраці Віталія Сажієнка проведено спільну нараду посадових осіб Держпраці з представниками Національної поліції України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які задіяні у зазначених перевірках.

Метою заходів є перевірка додержання правил техногенної та пожежної безпеки суб’єктами господарювання, які зберігають аміачну селітру насипом для застосування на підприємствах будь-якої галузі, а також використовують її для виготовлення кальцієвої селітри, комплексних і рідких мінеральних добрив.

За матеріалами Держпраці

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8928

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
20408

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді